Hjälpvaktämstare och Trivselvärd, Team 16

Leksand Resort, Leksand

Som hjälpvaktmästare/trivselsvärd arbetar du främst på Leksand Strand men även arbete på Leksand Sommarland kan förekomma. Arbetet är förlagt över morgon, dag, eftermiddag och natt.
Under dagtid kommer du lägga stort fokus på enklare vaktmästaruppgifter, så som byta glödlampor, sophantering och vara medhjälpare till våra vaktmästare. Du kommer även vara ute mycket på området, synlig och tillgänglig för våra gäster och redo att svara på frågor eller hjälpa till på annat sätt när behov för det uppstår.

Nattetid kommer din huvudsakliga uppgift främst vara att säkerhetsställa att det är lugnt och tyst efter klockan 23.00 på campingen samt även vid behov upplysa gästen om de reglerna som finns på Leksand Resort. Utöver bevakningen kommer du dessutom arbeta med lättare vaktmästeriuppgifter, receptionsuppgifter, problemlösning, bevakning på Leksand Sommarland, renhållning mm. Man kommer följa ett schema för vad som ska utföras under olika passen så man alltid är aktiv med olika uppgifter.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, flexibel, ordningsam, positiv och självständig. Du bör även vara trygg i din roll med att upprätthålla en lugn ordning på campingen samt att du är duktig på konflikthantering om behov för det skulle uppstå.

Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet då du utför många oförberedda uppgifter.Vi vill att du:
• Kan arbeta under kvällstid utan större förhinder
• Har B-körkort
• Är noggrann, ansvarstagande och flexibel
• Brinner för din uppgift
• Är engagerad och ansvarsfull i ditt jobb
• Trivs i en miljö med många egna initiativ
• Gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster
• Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
• Tidigare erfarenheter inom bevakningsarbete, vaktmästeri eller liknande uppgifter
• Goda språkkunskaper i Engelska, Danska och Norska

Anställningsperiod:
Kan variera lite men generellt under perioden 17/6 – 18/8

Kort om schemat:
Arbetstiderna kommer variera enligt ett rullande schema där du antigen arbetar 07-18 eller nattpass mellan 17:00-02:00.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.