Lokalvårdare, Team 13

Leksand Resort, Leksand

Som lokalvårdare på Leksand Sommarland ansvarar du för städning och underhåll av toaletter, omklädningsrum (både manliga och kvinnliga) samt personalutrymmen.
Oberoende av tjänst hos oss kommer du som medarbetare på Leksand Resort alltid möta många olika kollegor och gäster under arbetsdagen, därför är det viktigt att du är intresserad av nya möten i ditt arbete.
Varierade arbetsuppgifter kan förekomma så du ska kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, noggrann, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet och självständighet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt och inte sällan på egen hand.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.