Assisterande vaktmästare, Team 12

Leksand Resort, Leksand

Som medarbetare i driftteamet arbetar du på Leksand Sommarland och Leksand Strand. Under arbetsdagen varierar uppgifterna mellan sopkörning, målning, kontroller av aktiviteter, lättare snickerier, lättare underhåll av maskiner med mera. Till driftteamet söker vi personer som kan komma på nya lösningar och ta egna initiativ. Arbetet innehåller varierade uppgifter som utförs i samråd med den driftsansvarige.

Hos oss är det viktigt att du är flexibel för att tillfälligt kunna arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är noggrann, idérik och självständig.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 18 år.
Mycket meriterande om Du har B-körkort.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.