Aktivitetsvärd, Team 10

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 10 arbetar du med att bemanna två olika stationer där gästerna får prova några av de senaste nyheterna!
I team 10 arbetar du vid följande stationer: LazerTag och Big air bag!

Vid Lazertagbanan instruerar och peppar du en grupp med spelande gäster, både innan, under och efter en spelomgång.
Vid vår Big air bag, som är en tre meter hög luftkudde, där gästerna kan falla fritt från nio meters höjd, kommer Du att ansvara för att säkerheten följs och tillgodose att samtliga gäster får en kort säkerhetsgenomgång innan deras första hopp. Arbetet som aktivitetsvärd i team 10 innebär således att Du kommer fokusera mycket på att informera och utbilda om säkerhetsföreskrifter samt säkerhetsställa att dessa efterföljs av gästerna. Därav vill vi att Du som söker är säkerhetsmedveten, ansvarstagande och trygg i att kunna säga ifrån om säkerheten inte efterföljs.

För dig som arbetar i team 10 är det viktigt att du är utåtriktad och inte rädd för att ta för dig!
Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är viktigt att du brinner för möten och för att skapa upplevelser för alla.
Hos oss är det viktigt att man är flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad samt säkerhetsmedveten.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.