Höghöjdsvärd, Team 9

Leksand Resort, Leksand

Som höghöjdsvärd på Leksand Sommarland arbetar du på fyra häftiga attraktioner belägna på högre höjder!
Som medarbetare i team 9 ansvarar Du över vår höghöjdsbana, som är en hinderbana placerad 10 meter ovan marken, vår Låghöjdsbana, vår Klättervägg samt vår Zipline. Ziplinebanan är Leksand Sommarlands stolthet och är en 300 meter lång och 20 meter hög linbana som sträcker sig över hela vattenlandet. Känslan av att vara flygande i en sele genererar i en otrolig frihetskänsla och i hastigheter upp emot 55 km/h pirrar det rejält mycket i magen när Du flyger fram med Siljan som utsikt!

Under arbetsdagen arbetar du med:
• Gästservice och instruktion av stora grupper
• Säkerhetskontroll av utrustning samt aktiviteterna
• Att skapa förtroende och säkerhet för gästerna

För dig som bli anställd som höghöjdsvärd i team 9 kräver vi att du genomgår en utbildning för arbete på höga höjder. Utbildningen är kostnadsfri och pågår under 3 dagar under vecka 25. Utbildningen är ett krav att genomföra för att få utföra arbetsuppgifterna i team 9!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarstagande och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.
Då vissa arbetsuppgifter kräver att du leder en säkerhetsgenomgång för större grupper ser vi gärna att du inte upplever det som jobbigt att prata inför främmande människor i grupp.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på höjder eller ett stort intresse för arbetsmomenten!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.