Badvärd Team 8

Leksand Resort, Leksand

Som Badvärd på Leksand Sommarland arbetar Du i det välbesökta vattenlandet. Under våra soliga dagar, då vi som mest har upp till 7000 besökare, brukar nästan alla bada eller vistas i vattenlandet någon gång under besöket. Så dagarna kan bli intensiva, men brinner du för säkerhet och utveckling är team 8 rätt plats för dig!

Under arbetsdagen som badvärd arbetar du med:
• Bevakning av olika vattenattraktioner (både poolbevakning samt sjöbevakning förekommer)
• Gästservice
• Assistera parkens sjukvårdare vid tillbud samt agerar vid vattenrelaterade ólyckor

För dig som blir anställd som Badvärd kräver vi att du genomgår en vattenlivräddningsutbildning som vi erbjuder kostnadsfritt under vecka 25. Utbildningen pågår under 2 dagar och hålls av ett externt företag på Leksand Sommarland. Vi går bland annat igenom HLR, både med och utan hjärtstartare, första hjälpen enligt ABCDE-principen, olika livräddningstekniker, hantering av räddningsredskap, hantering vid nack- och ryggskada i vatten, olycksfall, sjukdomsfall, bedömningar, förebyggande arbete och scenarioträning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter eller ett stort intresse inom livräddning!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarstagande och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att Du är stresstålig och bra på att arbeta under hög press, även vid eventuella olyckstillbud.
För att ansöka om tjänsten ställer vi krav på tidigare simkunnighet samt vattenvana.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.