Entré & butiksvärd, Team 7

Leksand Resort, Leksand

Som entrévärd i team 7 arbetar du med att bemanna fyra olika stationer: Entrén, Serviceenheten, Souvenirbutiken och Chokladhjulet.
Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är mycket viktigt att du brinner för möten och för att skapa en upplevelse för alla. Stationerna som du bemannar kräver att du har god planeringsförmåga, ständigt håller dig uppdaterat på den senaste informationen i parken, kan hantera konfrontationer samt att Du kan arbeta effektivt. Under arbetsdagen är det intensivt vid öppning samt stängning, mitt på dagen är det betydligt lugnare och då fokuserar du på att förbereda nästa rusch.
Återkommande arbetsuppgifter är kassahantering, prismärkning/fylla på produkter i butiken, svara på parkrelaterade frågor samt frågor om närområdet. Du kommer även ansvara för chokladhjulet och de övriga spelen på entrétorget.

Du ska ställa in dig på att kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.