Motor & skyttevärd, Team 5

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 5 arbetar du med att bemanna två olika aktiviteter: Gokart-banan och Skjutbanan. Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är viktigt att du brinner för möten och för att skapa upplevelser för alla! I team 5 är det viktigt att du kan vara tydlig och instruktiv. Eftersom du kommer vara utomhus under stora delar av dagen vill vi att du ska vara van med det. Du kommer arbeta i en intensiv miljö därav ser vi gärna att Du kan hantera många ”bollar i luften” samtidigt som Du levererar en service i toppklass!
Du ska även ställa in dig på att kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att Du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.