Barnaktivitetsvärd, Team 3

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 3 arbetar du med att bemanna fyra olika aktiviteter: Minikarusellen, Trafikstaden, Mekaniska Hästarna och Blazer Boats. Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är viktigt att du brinner för möten och för att skapa upplevelser för alla. För dig som arbetar i team 3 ska du ha ett extra starkt intresse för att arbeta med våra yngsta besökare. Aktiviteterna som du arbetar med riktar sig till barn i åldern 2 – 6 år.

Arbetsuppgifter som även förekommer är att vid behov assistera annan personal med kassahantering på våra betalstationer samt att arbeta som aktivitetsvärd vid våra andra aktiviteter. Du ska kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.