Aktivitetsvärd, Team 2

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 2 arbetar du med att bemanna fem olika aktiviteter enligt ett rullande schema: Bungytrampolinen, Linbanan, Radiobilarna, Sommarlands egna maskot Billy Bäver och PumpTrack BMX.

Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är viktigt att du brinner för möten och för att skapa upplevelser för alla!
Du ska kunna vara flexibel för att vid behov kunna arbeta tillfälligt på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad. Vi ser gärna att Du är en framåt person och att Du vågar bjuda på Dig själv, inte främst de gånger Du kommer vara iklädd rollen som Billy Bäver.

Då stationerna i Team 2 många gånger riktar sig till de lite yngre gästerna vill vi att Du är bekväm med att jobba med barn som målgrupp.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.