Karusellvärd, Team 1

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 1 arbetar du med att manövrera våra tre lite större karuseller: Berg och dalbanan, Kättingflygaren & Drop´n twist.

Under arbetsdagen arbetar du nära gäster och kollegor därav är det viktigt att du brinner för möten och för att skapa en upplevelse.
Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna ute på stationerna förekommer även andra arbetsuppgifter, så som lättare restaurangarbete. Det är mycket viktigt att Du kan vara flexibel i Din roll som medarbetar på Leksand Resort och vara öppen för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv, ordningsam och säkerhetsmedveten.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet då du utför många uppgifter samtidigt.

Minimiålder för att söka tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.