Superteamet (minimiålder 14 år)

Leksand Resort, Leksand

Som medarbetare i superteamet har du en anställningsform som heter behovsanställning. Det betyder att du inte har någon schemalagd arbetstid utan får möjlighet att arbeta vid behov. Detta kan ske vid soliga dagar, sjukfrånvaro eller vid andra tillfällen när vi är i behov av extra personal.
Fördelen med en behovsanställning är att du har möjlighet att tacka nej till arbetspass som du blir erbjuden.

Arbetar du i superteamet kan du få möjlighet att hoppa in överallt på anläggningen. Det är en väldigt flexibel tjänst vilket kräver att du är intresse för att lära dig nya arbetsuppgifter på kort tid.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad. Det är även möjligt att anpassa om du bara vill arbeta lite eller redan har ett annat arbete. Eller är det möjligtvis ditt första arbete? Då är superteamet rätt station för dig!
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och gillar att träffa nya personer.

Minimiålder för tjänsten: 14 år (observera att Du måste vara minst 14 år under den aktuella anställningsperioden).

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.