Arbetskoordinator Restaurang & Butik

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Vi har sett att den praktiska närvaron av en ledare behöver förstärkas och därför söker vi efter dig som är en härlig och inspirerande person. Du är trygg i din ledarroll och du trivs med att motivera andra samtidigt som du är i drift!

Rollen kommer innebära ett praktiskt ledande där du kommer vara en ledare för ett eller flera olika försäljningsställen. Du arbetar med ledarskap, inspiration, svarar på frågor från medarbetarna och löser eventuella problem som kan uppstå. Under arbetsdagen kommer du träffa alla medarbetare som du ansvarar över och se till att alla mår bra och vet vad de ska göra. Du arbetar även praktiskt i de olika försäljningsställena och är en i gänget bland alla andra. Att själv arbeta praktiskt på våra försäljningsställen ser vi som en grundpelare.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och/eller arbetat med liknande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid dig som person att du som arbetskoordinator kommer sprida glädje och motivation bland alla medarbetare! Vi ser gärna att du kan börja jobba under helger och kvällar under våren.

Arbetstiden är schemalagd med tidiga morgnar, sena kvällar och helger. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken period vi befinner oss i.

Vi förutsätter att du är minst 20 år och att du avslutat din gymnasieutbildning.

Rekrytering sker under hela våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?