Reception Camping

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster.

Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Tempot i receptionen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig och gillar utmaningar.

När du arbetar i receptionen är du ofta den första våra gäster möter vid sitt besök på Gustavsvik. Det är också din uppgift att ge våra gäster all tänkbar information, om såväl Gustavsvik som Örebro med omnejd.
Att jobba i receptionen på campingplatsen är att vara ”spindeln i nätet” och du skall ge våra gäster service på ett föredömligt sätt, både i receptionen och ute på området.
I arbetet ingår in- och utcheckning av gäster, bokningar, säkerhets- och servicearbete på området, kassahantering och turistinformation.

Arbetstiden är schemalagd med tidiga morgnar, sena kvällar och helger. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken period vi befinner oss i.
Du ska känna dig bekväm med såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, men inte ett krav.

Vi förutsätter att du är minst 20 år och att du avslutat din gymnasieutbildning.

Rekrytering sker under hela våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?