Städ/Service Camping

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Vi söker dig som ett öga för detaljer, är en kreativ problemlösare och drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du skall ha förmågan att prioritera, samt ta ansvar och eget initiativ. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig och gillar utmaningar.

I arbetet ingår städning av servicehus och stugor samt övriga utrymmen på campingplatsen. Vi sätter högt värde på städningen då våra gästers förväntningar alltid är höga.

Ett rent kök, en fräsch dusch eller toalett är en viktig del av våra gäster helhetsupplevelse och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av lokalvård eller likande arbete.

Arbetstiden är schemalagd med tidiga morgnar, sena kvällar och helger. Arbetstiderna kan däremot variera beroende på vilken period vi befinner oss i.

Vi förutsätter att Du fyllt 18 år.

Rekrytering sker under hela våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vi är nyfikna på att veta mer om dig! Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?