Badvärd

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Som badvärd är du ansiktet utåt och ska ta hand om våra gäster på ett föredömligt sätt. I arbetet ingår mycket säkerhet, bevakning och städning av badet.

Vi söker dig som har en god känsla för service. Du ska vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Vi söker dig som anser att våra gästers säkerhet är något extra viktigt, att du har en känsla och ett öga för detaljer. Vi önskar också att du tar ansvar gällande ordning och reda, både ute bland gäster och bakom kulisserna. Vi ser gärna att du delar vår strävan efter att arbeta på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Eventuell livräddningsutbildning eller HLR kunskaper är meriterande, men inget krav. Vi har kompetens för internutbildning.
Du ska känna dig bekväm med såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du är minst 20 år och att du avslutat din gymnasieutbildning.
Obligatoriskt simtest är en del av rekryteringsprocessen.

Rekrytering sker under hela våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?