Butik/Kiosk/Äventyrsgolf Camping

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Som anställd i vår Livsmedelsbutik och/eller i vår Shop- & glassbutik på campingen har du tillsammans med dina kollegor ansvar för den dagliga driften. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar mycket kassaarbete, fronta och sortera & plocka upp varor. Sköta beställningar och städning av lokaler, alltid med fokus på gästen. Ordning och reda måste man gilla på dessa arbetsplatser.

I vår äventyrsgolf består arbetsuppgifterna av kassaarbete, då du sköter försäljningen av golfspel, glass och dricka. Du ansvarar även för att rensa ogräs & sopa på samt kring banorna, tömma sopkorgar mm. Du skall kunna arbeta självständigt och vara bra på att prioritera dina arbetsuppgifter.

Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig och gillar utmaningar.
Arbetstiden är förlagd till tidiga morgnar, sena kvällar och helger.

Kassavana och kunskaper i engelska är meriterande.

Vi förutsätter att du har fyllt 18 år.

Rekrytering sker under hela våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?