Restaurangbiträde Bad

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Vi behöver restaurangbiträden till vår fast-food som ligger i Lost City samt till vår sommarrestaurang Surf in som ligger vid sommarbadet.
Som en del i vårt restaurangteam bidrar du till att alltid ge gästen en hög service och att det är hög kvalité på den mat, fika, glass mm som finns på våra olika serveringar.

Vi söker dig som har en god känsla för service och som både gillar arbeta i grupp och ta ett stort eget ansvar. Du ska vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Vi vill även att du tar ansvar gällande ordning och reda, bland gäster och bakom kulisserna. Du ska gilla högt tempo och snabbhet i att få fram beställningar till gästen.

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter väldigt blandade t.ex. ta emot beställningar vid kassan, lättare matlagning, fylla på fikabröd, glass, fylla på engångsartiklar, torka bord, diska och städa.

Kunskaper i engelska är meriterande, men inget krav.
Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet från branschen och är minst 18 år.

Rekrytering sker under våren och vi kallar till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?