Reception Bad

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster. Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Tempot i receptionen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig, gillar utmaningar, samt att i alla lägen vara mycket serviceinriktad.

När du arbetar i receptionen är du ofta den första våra gäster möter vid sitt besök på Gustavsvik. I arbetet ingår kassahantering vid försäljning av entréer, bokningar till Relaxen, gruppbokningar till badet, försäljning av gymkort med mycket mera. Du svarar på frågor både via telefon, mail och från besökande gäster och bör därför kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du ska känna dig bekväm med såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, men inte ett krav.
Arbetstiden är schemalagd med tidiga morgnar, sena kvällar och helger. Arbetstiderna kan variera beroende på vilken period vi befinner oss i.

Vi förutsätter att du är minst 20 år.

Rekrytering sker under hela våren och vi kan kalla till intervjuer löpande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur är du som person, arbetserfarenhet, fritid och studier?