Sommarjobb - Butiksmedarbetare

ICA Kvantum Åkrahallen, Sala

Kom och jobba hos oss i sommar!

Nu söker vi serviceinriktade semestervikarier till vårt härliga team. Åkrahallen är Salas största livsmedelsbutik med över 90 anställda, allt ifrån kassörer till kockar. Vi brinner för matglädje, kundservice och gemenskap. Tillsammans jobbar vi med varierande arbetsuppgifter, i ett högt tempo, med stort engagemang och alltid med kunden i fokus.

Egenskaper vi värdesätter är en god känsla för service och kundbemötande, samarbetsförmåga, självständig, ordningsam och gott humör.
Butikserfarenhet och grundkunskap i butiksekonomi är meriterande.

Du ska kunna arbeta hela sommaren.

Arbetstid: Deltid 50-75%
Antal platser: ca 30st
Fördelat på avdelningarna:
* Kassa
* Kolonial (varuplock torra varor)
* Special (varuplock heminredning)
* Mejeri (varuplock kylda varor)
* Online
* Delikatess
* Ost och chark(varuplock färskvaror)
* Kallskänk
* Frukt & grönt
* Bröd & konditori
* Jordgubbsförsäljning

För att din ansökan ska få mer liv ber vi dig svara på en kort videointervju på två frågor samt skicka med CV.
Vi förlänger ansökan till 31 mars, men vänta inte med att skicka in. Intervjuer sker löpande,så skicka in din ansökan redan idag.

Tack för din ansökan och lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad du gör idag och varför du vill jobba just hos oss? (jobb, studier, fritid, hobby, matintresse m.m.)