spontanannons EJ SÖKBAR

DEMO SACE, Eskilstuna

DEMOANNONS EJ SÖKBAR*

Älskar du att hjälpa andra och brinner du för service?
Vi söker butiksmedarbetare till vår butik i Eskilstuna. Tjänsten avser främst arbete i kassan, posten och allmänna butiksgöromål. Det kan dock bli aktuellt med arbete på butikens övriga avdelningar beroende på var behovet finns.

För att vara aktuell för tjänsten ska du du brinna för service och för oss är det extra viktigt att du älskar att hjälpa och jobba med människor. Du är inte rädd för nya utmaningar och du tar dig an nya uppgifter med glädje. Vårt företag Demo Sace är under ständig utveckling därför måste du trivas med att jobba i en roll med högt tempo. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestige lös och har förmågan att arbeta och verka i olika miljöer.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på
- dina personliga egenskaper
- ditt engagemang

Erfarenhet av kassaarbete och posthantering är meriterande för tjänsten men inget krav.*
Arbetet är vanligtvis förlagt både dagtid, kvällar och helger men detta kan variera enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv och vad du gör på fritiden?