Kallskänka och Säljare Färskvaror

ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Kallskänka och Säljare Färskvaror

Butiksmedarbetare till ICA Supermarket Esplanad, Östermalm, Stockholm
Vi på ICA Esplanad söker nu dig som brinner för matlagning och försäljning, som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och ge en service utöver det vanliga! Vi är ett härligt team som just nu söker en medarbetare till vår färskvaruavdelning.

Om oss
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 65 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Hos oss får du arbeta i en innerstadsbutik med högt säljtryck och en härlig puls!

Om tjänsten
Tjänsten består i att arbeta som kallskänka i vårt stora och moderna kök där du tillagar och förbereder vårt sortiment av delikatesser, sallader samt vår catering. Du arbetar även som säljare i vår delikatessdisk, där du arbetar med kundkontakt, lager och varuplock på färskvaror. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Esplanad att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som person
Vi ser att du som person är ödmjuk, driven och inspirerande. Du tycker om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare och du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Andra egenskaper som vi värdesätter är; kommunikativ och ordningsam samt en positiv inställning.
Kvalifikationer:
*Tidigare erfarenhet, kunskap och utbildning som kock/kallskänka.
*Utbildning i matsäkerhet, egenkontroll och köksekonomi.
*Minst 18 år gammal.
*Goda kunskaper i svenska språket.
*Meriterande om du har arbetat i livsmedelsbutik.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senaste den 18/12-20. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta: Karin Lundfeldt på tel: 08- 545 838 31, esplanadia@esplanadia.se

Anställningsform
Vikariat, 30 timmar/ veckan, 11/1-2021 - 11/6- 2021 med chans till förlängning.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson
HR-ansvarig: Karin Lundfeldt
Sista dag för ansökan
2020-12-18

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad har du för sysselsättning idag?