Spontanansökan

ICA Kvantum Säffle, Säffle

Vi på ICA Kvantum Säffle vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Arbetar du extra hos oss är det stor chans att du får en möjlighet att sommarjobba.

OM OSS
Vi är ett härligt gäng anställda och strävar efter att behålla den familjära känslan, ge fantastiskt bra service och leverera ett bra utbud till våra kunder.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Kvantum Säffle innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om paketutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en lagspelare. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år. Blir du anställd hos oss ska du leva upp till "Världens bästa personal".

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Här har du en chans att visa vem du faktiskt är istället för att skriva ett personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Handlare Stefan Källvik

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb,fritid och studier)