Teamchef kolonial

Hemköp Göteborg Vasagatan, Göteborg

Teamchef Kolonial Hemköp Vasagatan Göteborg
Roll: Teamchef
Typ av tjänst: Tillsvidare
Placering: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.


Bli en av oss
Hemköp Vasagatan är en fräsch och fin butik i centrala Göteborg som erbjuder ett brett sortiment, trevlig personal och stor matglädje. Vi söker nu dig som vill ha ett övergripande ansvar för vår kolonialavdelning och arbetsleda medarbetare i rollen som teamchef.

Det här får du göra
Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att kolonial uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse.


Som teamchef får du personalansvar. I det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Tillsammans har ni fokus på positivt kundbemötande, bruttovinst, försäljning och att se till att avdelningen håller högsta kvalitet. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.


Tjänsten avser tillsvidare på heltid där provanställning kan tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik.


Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar.


För att passa in i vårt lag behöver du gilla när det är full fart, vara positiv och ha förmågan att sprida positiv energi runt dig.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Michael Hellberg, mikael.hellberg@hemkop.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-12-17. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.


Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.


På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.