Kvällsjour och Säljare Färskvaror

ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Kvällsjour och Säljare Färskvaror

Butiksmedarbetare till ICA Supermarket Esplanad, Stockholm
Vi på ICA Esplanad söker nu dig som brinner för matlagning och försäljning, som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och ge en service utöver det vanliga! Vi är ett härligt team som just nu söker en kvällsjour och säljare till vår färskvaruavdelning.

Om oss
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 65 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Hos oss får du arbeta i en innerstadsbutik med högt säljtryck och en härlig puls!

Om tjänsten
Som kvällsjour i delidisken har du ett delat ansvar med kassajouren och ni tillsammans har ett övergripande ansvar för butiken. Du ansvarar för stängning av butiken, reklamationer samt att leda och fördela arbetet. Du har även ansvar över kyl/frys och brandlarm.
Utöver din roll som kvällsjour så arbetar du också som säljare i vår delikatessdisk, du arbetar med kundkontakt, lager och varuplock. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Esplanad att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som person
Vi ser att du är som person ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda då du aktivt kommer att arbeta med avdelningarnas utveckling. Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.
Du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Flera års erfarenheter av butiksarbete är ett krav. Vi ser gärna att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet och ansvarstagande.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast 14/12-2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta Karin Lundfeldt på tel: 08- 545 838 31, esplanadia@esplanadia.se

Anställningsform
Vikariat, 24 h/veckan. From. 4/1-2021- 25/6-2021 med god chans till förlängning.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
HR- ansvarig Karin Lundfeldt


Sista dag för ansökan
2020-12-17

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad har du för sysselsättning idag?