Spontanansökan

ICA Maxi Universitetet, Örebro

Vi söker DIG som är Driven, Inspirerande och Glad!

Vi söker alltid efter personer som kan bidra till att göra vår butik bättre. Vårt mål är att möta våra kunder med högsta grad av service varje dag. Därför söker vi dig som är en Driven, Inspirerande och Glad person och som motiveras av de utmaningar som dagligvaruhandel innebär.

Du ska ha fyllt 18 år för att söka. Arbetstiderna varierar lika mycket som våra öppettider (6-23.45) och vi söker dig som antingen vill jobba extra, deltid eller heltid.

Vill du vara med och fightas när vi utmanar Örebros övriga butiker om förstaplatsen? Då ser vi fram emot en ansökan från dig där du berättar om dig själv och hur du skulle vilja bidra till vår vision.

Din ansökan kommer dels bestå av cv och dels av ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

OBS! Platsannonsen ligger ute under längre tid och därför kommer urvalet ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? ( t.ex. jobb, fritid och studier)