Butiksmedarbetare Post & Mejeri

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Tjänsten innebär att du först och främst ansvarar för vår paketutlämning. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en snabb och välkomnande service i vår paketutlämning. Den innebär också att du tillsammans med försäljningsledaren för mejeri säkerställer den dagliga driften inom mejariavdelningen.

Vi söker dig som är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Tjänsten är på heltid och med lön enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan,
Christer och Martina Dahl

Om oss
ICA Älvsjö är en av Sveriges största Nära-butiker med stark färskvaruprofil. Vi har eget bageri, varmkök, kallskänk, grill, manuell fisk- och delikatessdisk samt vår restaurang Captain's Corner. Vi satsar mycket på egenproducerade alternativ och våra kockar tillagar härliga lunchrätter till vår bistro. Vi är en butik där allt finns under samma tak samt att vi har Online. På ICA Älvsjö vill vi inspirera och göra våra kunders vardag både enklare och bättre.

Oavsett om man söker livsmedel eller specialvaror möts våra kunder av välfyllda hyllor och ett brett sortiment
På vår avdelning frukt och grönt arbetar man med kundbemötande, varupåfyllning, bygga exponeringar, beställningar m.m.
Du som söker ska brinna för kundservice. Vi söker en person som trivs med att arbeta i en miljö med tuffa och utmanande mål. Du ska motiveras av att nå målen och vara drivande för att vi ständigt ska bli bättre.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta varför just du skulle passa för denna tjänst?