Spontanansökan

ICA Nära Ribersborg, Malmö

Vi på ICA Nära Ribersborg vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Har vi ingen ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.

OM OSS
Richard och Petra har drivit butiken framgångsrikt sedan 2015. Butiken ligger ca. 10 minuters promenad från Malmöhus slott. Vi är ett fåtal anställda och strävar efter att behålla den familjära känslan, ge fantastiskt bra service och leverera ett bra utbud till våra kunder.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Nära Ribersborg innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en lagspelare. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Här har du en chans att visa vem du faktiskt är istället för att skriva ett personligt brev.


Vi ser fram emot din ansökan!

/Richard Singbrant och Petra Singbrant

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)