Innovativa Yobber söker driven säljare

Yobber AB, Eskilstuna

VI ÄR YOBBER
Vi är ett bolag som har utvecklat ett digitalt rekryteringsverktyg som vi är ruskigt stolta över! Vårt verktyg hjälper kandidater att visa vilka de är via video istället för i ett tråkigt personligt brev som ofta är fullt med floskler och halvsanningar. Samtidigt som vi hjälper jobbsökare att få en ärligare chans så hjälper vi arbetsgivare att hitta sin nya kollega, snabbare och smartare.

VEM ÄR DU?
Det vi letar efter är en person med stort driv och engagemang. Du älskar att sälja, prata och bygga relationer med kunder. Du behöver ha mycket humor och en positiv inställning, vi skämtar mycket tillsammans och är ett härligt och framåt gäng.

Någon speciell erfarenhet behöver du inte, vi kommer lära dig allt vi kan om försäljning och rekrytering. Är du rätt person för jobbet tror vi att du lätt kan lära dig. Såklart är det meriterande om du har erfarenhet av att sälja och driva igenom dina egna affärer.

DITT JOBB SOM ACCOUNT MANAGER
Vi har vårt kontor i fantastiska lokaler på Smedjegatan 33 i Eskilstuna, som ett vardagsrum fast på jobbet!

Dagen börjar med att ta fram dina leads från vår databas, dessa bokar du möten med via telefon och/eller mejl. Under mötet med kund visar du hur vårt rekryteringsvekrtyg fungerar och driver igenom dina egna affärer.

Arbetstiderna är kl. 08:00-17:00 med lunch kl. 12:00-13:00.

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Du kommer få arbeta med ett härligt och prestigelöst gäng som lägger ned sitt hjärta och själ i det här bolaget. Vi hoppas du vill göra oss sällskap på den här resan!

Du får även:
- Löpande utbildningar inom försäljning och rekrytering/HR
- Gedigen onboarding som innefattar allt du behöver för att lyckas och trivas hos oss
- Vi förändrar en hel bransch tillsammans
- Och sist men inte minst… du får världens bästa kollegor!

OM REKRYTERINGEN
Du kommer att få besvara 3 videofrågor samt bifoga ditt CV i din ansökan. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag!

/Peter, Caroline, Tova, Julia, Cilla och Rebecka

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad du gör idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)