Spontanannons

ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Har vi ingen ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba med oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Supermarket Esplanad innebär att man hjälper till där det behövs. En arbetsdag kan du jobba i kassan, plocka varor ute i butiken och ta hand om våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år.

OM OSS
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 70 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt CV i högen!

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag?