Försäljningsledare kolonial

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Som Försäljningsledare Kolonial ansvarar du för att säkerställa driften inom kolonial mat, non-food, special, konfektyr, hårt bröd/kex. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för hela avdelningen och har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkommnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant. En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation på gavlar/säljtorg, att jobba med prisupplevelse samt att skapa en enhetlig struktur i butiken. Till din hjälp har du duktiga medarbetare som du coachar och utvecklar. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd butikschefen.

Du är en driftig person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningsätt och genom din närvaro på ”golvet” motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med välfyllda gavlar, säljtryck och en tydlig kommunikation. Du är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär i butiken.

Det är mycket meriterande om du har arbetat som säljledare tidigare, med fördel på ICA-Butik och därmed är insatt i ICA’s interna system så som AOB, Store office & Min Butik, men det är inget krav.

Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Tjänsten är på heltid och med lön enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan,
Christer och Martina Dahl

Om oss
ICA Älvsjö är en av Sveriges största Nära-butiker med stark färskvaruprofil. Vi har eget bageri, varmkök, kallskänk, grill, manuell fisk- och delikatessdisk samt vår restaurang Captain's Corner. Vi satsar mycket på egenproducerade alternativ och våra kockar tillagar härliga lunchrätter till vår bistro. Vi är en butik där allt finns under samma tak samt att vi har Online. På ICA Älvsjö vill vi inspirera och göra våra kunders vardag både enklare och bättre.

Oavsett om man söker livsmedel eller specialvaror möts våra kunder av välfyllda hyllor och ett brett sortiment
På vår avdelning frukt och grönt arbetar man med kundbemötande, varupåfyllning, bygga exponeringar, beställningar m.m.
Du som söker ska brinna för kundservice. Vi söker en person som trivs med att arbeta i en miljö med tuffa och utmanande mål. Du ska motiveras av att nå målen och vara drivande för att vi ständigt ska bli bättre.