Spontanansökan

ICA Nära Fyren, Obbola

OM OSS
Vi på ICA Fyren vill alltid komma i kontakt med ambitiösa och drivna personer. Har vi ingen ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

DIN PROFIL
Vi söker dig som brinner för kundbemötande då det är en egenskap vi värdesätter högt! Om du har tidigare erfarenhet från arbete i butik är det meriterande, men inte avgörande. Vi värdesätter personkemi mer än erfarenhet då vi mer gärna lär dig alla grunder i butiksarbete.
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara en videofråga samt bifoga ditt CV. Här har du en chans att verkligen förmedla vem du är.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Nicolas med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)