Spontanansökan

ICA Supermarket Kvarnen, Huddinge, HUDDINGE

OM OSS
ICA Supermarket Kvarnen är alltid på jakt efter nya härliga kollegor men har vi ingen tjänst ute är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Det är det som gör det så roligt att arbeta på ICA!

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att jobba hos oss bör du vara över 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än ett floskligt personligt brev i högen.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Tim Eriksson med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)