Kock

ICA Kvantum Farsta, Farsta

Vill du bli en del av teamet som driver ICA Kvantum Farsta Centrum?

7 maj 2014 öppnade vi den 2400 m2 stora butiken. Det är en modern butik med ett brett sortiment som alltid strävar efter att vara något utöver det vanliga.
I linje med det har vi alltid ställt höga krav på våra medarbetare, och har igenom det byggt upp ett anseende i Farsta Centrum som den trovärdiga och framförallt genuint trevliga butiken.

Som kock lagar du mat på heltid. Tjänsten kräver ett väldigt högt tempo och en hög förmåga för att kunna prioritera. Som kock blir du en del av teamet i köket tillsammans med personalen i delin. Vi söker dig som vill vara med och utveckla varumärket Farstaköket genom att producera och packa ut mat på heltid. I arbetet ingår även dagens lunch som serveras varje dag mellan 10.00-13.30.

Krav:
* Legitimerad utbildning inom kockyrket
* Är ordningsam och strukturerad
* Är kreativ och självständig
* Trivs i högt tempo

Meriterande:
* Har tidigare erfarenhet från livsmedelsbutiker
* Har tidigare erfarenhet från kök i ICA-butik

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv och vad du gör idag