Deliansvarig

ICA Kvantum Farsta, Farsta

Vill du bli en del av teamet som driver ICA Kvantum Farsta Centrum?

7 maj 2014 öppnade vi den 2400 m2 stora butiken. Det är en modern butik med ett brett sortiment som alltid strävar efter att vara något utöver det vanliga.
I linje med det har vi alltid ställt höga krav på våra medarbetare, och har igenom det byggt upp ett anseende i Farsta Centrum som den trovärdiga och framförallt genuint trevliga butiken.

Som deliansvarig har du ett resultat & budgetansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, driva och följa upp avdelningen löpande. Du är även ansvarig för att sköta driften av avdelningen på daglig basis.
Dina kunskaper inom personal är högst prioriterad, tillsammans med färskvaruchef har du ett indirekt ansvar för personal.

Krav:
* Har arbetat som ansvarig inom deli tidigare
* Är ordningsam och strukturerad
* Har goda kunskaper inom butiksekonomi
* Trivs med högt tempo

Meriterande:
* BLU, FLU eller motsvarande
* Meriterande personalansvarFrågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta vad du jobbar med idag?