Kassaledare/Arbetsledare

ICA Kvantum Kungsbacka, Kungsbacka

Vi söker härmed en arbetsledare med stor erfarenhet av service och att leda och fördela arbete och personal, till vår grymma kassaledargrupp.

Du som söker har erfarenhet av att leda och fördela arbete och personal.

Vi letar efter dig som är driven, motiverad och van vid högt tempo.

Tidigare erfarenhet av butiksarbete och arbetsledning är meriterande men vi tror även att du som arbetat i arbetsledande funktion till exempel inom restaurang kan vara intressant för oss.

I rollen som kassaledare är du ansvarig för att våra kunder får ett bra bemötande och snabb service i våra kassor och förbutik. Du är bland annat ansvarig för utplacering av personal i kassalinjen för att effektivt minimera kötid för kund, hantering av återkoppling från kund och att våra rutiner i kassalinjen fungerar.

Arbetet är förlagt dag- och kvällstid samt under helger. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med cirka 28h/v, möjlighet att arbeta extra om så önskas.

Vi följer Handels kollektivavtal. Lön enligt avtal.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning de inledande 6 månaderna av anställningen.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier