Helgarbete alt. veckoslut var 3:e vecka

ICA kvantum Mariehem, UMEÅ

Vi söker nu personer som vill arbeta med oss i vår butik var tredje veckoslut/helg på rullande schema, perfekt för dig som t.ex. studerar eller söker ett extra-arbete med start i september.

Om tjänsten
Som butiksmedarbetare arbetar du tillsammans med ett härligt gäng där uppdraget är att fylla på varor i våra avdelningar tillsammans i plockteam alternativt i kassalinjen (om du fyllt 18 år). Arbetet är lördag men finns även fredag – lördag var tredje helg.

Om dig
Som medarbetare på ICA Kvantum Mariehem är du en viktig lagspelare. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. Eftersom du som person kan arbetar i ett relativt högt tempo, får saker gjorda och lyfta varukartonger, klarar du av detta samtidigt som du alltid bemöter dina arbetskamrater och våra kunder med ett leende! Vidare tror vi att du är en social och utåtriktad person med utmärkta kommunikativa egenskaper som älskar att göra våra kunder nöjda.

Vi söker dig som
• Söker ett extraarbete och minst fyllt 16 år (18 år för kassan) och kan arbeta på rullande schema var tredje helg fredag-lördag alt. lördag
• Är en serviceminded, positiv och engagerad person.
• Gillar kundkontakt och ser att service och försäljning går hand i hand.
• Får saker gjort effektivt och noggrant samt inte räds att bli lite varm och lyft av varukartonger
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då kommunikationen både med kunder och inom företaget sker på svenska.

Det är meriterande om du
• Har erfarenhet av dagligvaruhandeln och ev. kassaarbete men inte ett krav.

Övrig information
Omfattning: Deltid. Schemalagt var tredje helg med möjlighet att själv boka in dig på extra arbetspass via vårt bemanningssystem. Tjänsterna är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstider: Veckoslut, kvälls-/helgtid.
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Fr.o.m. september
Sista ansökningsdag: Fredag 31 juli. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner tidigare om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om ICA Kvantum Mariehem
Den 16 november 2016 öppnade vi en helt ny livsmedelsbutik i Umeå, rättare sagt på Mariehemsområdet. Vi bestämde oss för att skapa något som vi tyckte saknades i vår stad:

”En mataffär med atmosfär, där känslan runt om hyllorna är lika viktig
som varorna du hittar i dem.”

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för att väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer

Varmt välkommen med din ansökan!


Vid frågor, kontakta vik. HR Chef:
olov.brodin@kvantum.ica.se

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort vem du är och varför du vill arbeta ICA Kvantum Mariehem?