Digital marknadsförare Tillsammans &Co/Elma Group

Elma Group AB, Myggenäs

Digital marknadsförare på Tillsammans&CO/Elma Group
Vi söker en operativ e-handelsexpert/digital marknadsförare till vårt konsultbolag och dotterbolag inom Elma Group. En hands-on tjänst där du kommer få ta stort individuellt ansvar för att driva digitala plattformar för gruppen och våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Du får chans att komma in på ett entreprenörsdrivet företag som idag saknar en e-handelsexpert. Vi arbetar som en konceptbyrå för att driva förflyttningar för våra kunder och våra egna plattformar. Här blir du påhejad av ett gäng glada, entusiastiska och drivna medarbetare som alla strävar efter att växa med bolaget.

Vi söker en driven samarbetsvillig person som kan komma in och fylla det operativa tomrummet som saknas på e-handelssidan. En ”doer” som har erfarenhet av marknadsföring e-handel, SEO optimering och webb som kan Facebook Ads, Instagram och Google Adwords.

Som person är du driven, självgående, prestigelös och analytisk. Du trivs i ett dynamiskt team, men har också förmåga att fokusera på din egen prestation och arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter
Framtagning av digital marknadsstrategi för att maximera försäljning online och i våra butiker
Digital marknadsföring och onlinekampanjer – från planering till genomförande, optimering och uppföljning
Budgetansvar digital marknadsföring
Löpande optimering av digital marknadsföring samt utvärdering av nya marknadsföringskanaler
Driva trafik och öka konvertering på våra olika e-handelsplattformar och till våra butiker
Försäljning på våra e-handelsplattformar
Skapa kommunikativt uttryck digitalt
Kommunikativt uttryck i säljbudskap

Vi ser att du har arbetat med digital marknadsföring, gärna inom e-handel, och att du har erfarenhet av och kan påvisa effekt som dina insatser haft på det arbetet du gjort. Kanske har du kommer från reklambyråsidan eller så har du praktisk erfarenhet av att arbeta med e-handel. Kan du marknadsstrategi och att självständigt arbeta i vanligt förekommande programvaror såsom e-handelsplattformar, Indesign, Photoshop mm är det meriterande.

Som digital marknadsförare inom vår grupp kommer du arbeta med att arbeta fram vår digitala e-handelsstrategi och genomföra dessa för våra olika bolag. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Erfarenhet av digital marknadsföring/ SEO, minst 2 år alternativt utbildning inriktad mot digital marknadsföring.
Kunskap och erfarenhet av Google Ads, Facebook Ads, webb, förekommande programvaror såsom
e-handelsplattformar, Indesign, Photoshop mm

Om Tillsammans&CO
Vi är en konceptbyrå inom kommunikation. Under samma tak finns olika affärsområden där var och en är specialister inom sitt område och sköter sin affär, men tillsammans kan vi ta alla olika uppdrag och vårt gemensamma uppdrag att skapa resultat och förflyttningar för våra kunder. Våra affärsområden som vi har idag är fysisk kommunikation, digital marknadsföring, sociala medier, content genom text, bild och rörligt, grafisk kommunikation och event. Vi vill nu växa och bli ännu mer kompletta genom den digitala affären, eller den digitala butiken där vi då även kan skapa resultat för våra kunder inom det segmentet. Vi sitter idag i Göteborg och Stenungsund och det är där vi kommer att fortsätta att växa.