Spontanansökan

Hemköp Kolbäck, Kolbäck

Vi på Hemköp Kolbäck är alltid på jakt efter fantastiska medarbetare som vill vara med och bidra med fantastisk service och gott bemötande mot våra kunder.

SPONTANANSÖKAN
Om vi inte har en ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan. Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av kassaarbete, plocka varor, posthantering och hjälpa våra kunder i butiken. Vi alla hjälps till där det behövs så man tillhör inte en speciell avdelning. Arbetet innefattar dags, kvälls – och helgjobb.

VEM SÖKER VI
Du ska vara positiv, glad och tycka om att prata med kunder. Du gillar också att arbeta med försäljning och självklart är du matintresserad. Tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av butiken och då är det en stor fördel att du har sinne för detaljer. För att kunna ansöka behöver du vara minst 18 år.

OM HEMKÖP
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

OM REKRYTERINGEN
I ansökan kommer du få bifoga ditt cv samt svara på ett par video - och urvalsfrågor.

Vi tar endast emot ansökningar via Yobber.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)