EJ EN RIKTIG JOBBANNONS, GÅR EJ ATT SÖKA KOCK

DEMO MIBO, Åre


Nytänkande, innovativ restaurang med fokus på Nordisk grill med influenser från Japan och Peru söker dig – duktiga, drivna kock!

Du är: Kock med 1-2 års (eller mer) erfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Ditt intresse för mat och matlagning är genuint och passionerat och att arbeta i ett kök är det roligaste du vet. Viktigt att du är bra på att bidra till teamet och gillar att lära upp unga / nya rekryter. Som i de flesta kök är tempot högt och ett personligt driv, ansvarstagande och engagemang är viktigt för att styra köket framåt. I ditt arbete ingår alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar förknippade med en kock-tjänst.
Vi kommer servera frukost, lunch och middag och söker personal till samtliga tjänster. Dessa är i första hand heltid och består av både dag- och kvällstid samt helger.

Vi är medlem i Visita och har kollektivavtal.
Arbetstid: Heltid, dag och kväll.
Semester enligt avtal och efter överenskommelse

Lön: Efter överenskommelse.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Berätta om två starka och två mindre starka sidor du har och varför de är respektive!