Nya medarbetare till Online

ICA Maxi Växjö, Växjö

Vi söker nya medarbetare till vår Onlineavdelning!

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och kollegor samt som vill bidra till att göra vår butik ännu bättre - varje dag. Nu behöver vi förstärka vårt team på Onlineavdelningen ytterligare och kanske är det just dig vi söker?

Din tjänst kommer bestå av arbete på vår snabbt växande Onlineavdelning. På Onlineavdelningen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att serva alla de kunder som väljer att handla hos oss via nätet. Detta gör du genom att plocka ordrar och genom att möta kunderna i vår varuutlämning. Vi söker flera nya medarbetare på varierande anställningsgrad omkring 20 timmar i veckan. Tjänsterna består till mestadels av arbetspass på tidiga morgnar från kl. 05:30 men det förekommer även kvällsarbete och arbete på helger. Tjänsterna är tjänstledighetsvikariat och sträcker sig minst ett halvår.

Du som söker har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk, har fyllt 18 år och gillar att arbeta i ett högt tempo. Ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från tidigare arbetsuppgifter är meriterande.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga – ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Ansökan består av ditt CV, personliga brev samt ett fotografi på dig. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (Tex jobb, fritid, studier)