Försäljningschef

ICA Kvantum Mirum, Norrköping

Som försäljningschef så består dina arbetsuppgifter i huvudsak av daglig ledning och styrning, planering av drift samt bemanning. Du kommer ha det övergripande ansvaret för försäljning, säljplanering och personal inom ditt område. Dessutom vill vi att du brinner för ditt arbete och vill växa i företaget, det finns möjligheter framåt för dig i både butiks ledningsgrupp och för vidareutbildning inom ICA.
Butiken ingår i Handels kollektivavtal och tjänsten är på heltid, viss tid kan vara förlagt till helger.
Du bör ha tidigare erfarenhet av ansvarsroll inom dagligvaruhandeln och kunskap om butiksekonomi och ledarskap(BLU eller liknande kunskaper) samt god kunskap inom färskvarusegmentet. Även av diverse butiksitsystem som t.ex. AoB och Storeoffice.
Du som person bör vara glad, driven och lyhörd. Tycker om att pröva nya saker och komma med idéer om hur butiken kan förbättras.
Vi på Ica Kvantum Mirum galleria arbetar efter vår vision ”Vi gör Norrköping godare”. Vi är en butiken där färskvaror alltid har stått i fokus och där vi utmärker oss med allt från fullutrustat bageri till manuell fisk. Vi är ett modernt företag där vi värdesätter våra värderingar högt samt jobbar för att alla ska må bra och prestera väl. Matinspiration, prisvärt och personligt är våra 3 ledord för verksamheten och fokuserar arbetet därefter.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (Tex jobb, fritid, studier)