Kock

Hemköp Göteborg Vasagatan, Göteborg

Vi söker nu en kock för matlagning i butik. Vi tror att det finns en stor potential för att kunna sälja färdiglagad mat i butik. På Hemköp Vasagatan lagar vi all mat från grunden med bra råvaror och mycket kärlek.

Arbetet kommer att vara fritt och du skall bidra till att vi blir det naturliga valet när man skall köpa färdiglagad mat, varm som kall. Då vi är precis i början av vår resa med att laga mat i butik kommer du kunna vara med och påverka denna matresa enormt mycket.

Vi söker dig som har erfarenhet från kockyrket sedan tidigare och skulle beskriva dig själv som snabb, glad, nyfiken och smaksäker. Vi tror att du gillar att laga husmanskost, gärna med en modern touch. Du är även bekväm med vegetarisk matlagning och har en modern syn på matlagning.

Du är en driven person som skall kunna arbeta självständigt. Du är flexibel och har inga problem att hjälpa till i vår manuella deli/fiskdisk om detta skulle behövas. Du skall ha bra insikt i matsäkerhet och egenkontroll. Hos oss är det även viktigt att man är en god arbetskamrat och att man har förmågan att sprida en positiv energi runt sig.

Tjänsten är heltid, arbetstiden är mestadels dagtid och fördelas mån-sön. Lön enligt överenskommelse.

Stämmer detta in på dig? Är du personen som vill vara med på vår matresa? Tveka då inte söka!