Kock

Hemköp Göteborg Vasagatan, Göteborg

I slutet av sommaren är det äntligen dags att dra igång vårt nya kök! Vi söker därför nu en kock som skall ansvara för all vår matlagning i butik. Vi tror att det finns en stor potential för att kunna sälja färdiglagad mat i butik. På Hemköp Vasagatan kommer vi att laga all mat från grunden med bra råvaror och mycket kärlek.
Arbetet kommer att vara fritt och du skall bidra till att vi blir det naturliga valet när man skall köpa färdiglagad mat, varm som kall. Då vi är precis i början av vår resa med att laga mat i butik kommer du att kunna påverka denna matresa enormt mycket.
Vi söker dig som har erfarenhet från kockyrket sedan tidigare och skulle beskriva dig själv som snabb, glad, nyfiken och smaksäker. Vi tror att du gillar att laga husmanskost, gärna med en modern touch. Du är även bekväm med vegetarisk matlagning och har en modern syn på matlagning.
Du skall vara en driven person som skall kunna arbeta självständigt. Du skall ha bra insikt i matsäkerhet och egenkontroll. Hos oss är det även viktigt att man är en god arbetskamrat och att man har förmågan att sprida en positiv energi runt sig.
Tjänsten är heltid, måndag-fredag dagtid. Start för tjänsten är v32-2020
Stämmer detta in på dig? Är du personen som vill vara med på vår resa? Tveka då inte att söka!