Vi söker butiksmedarbetare DEMOANNONS - EJ SÖKBAR

DEMO LIBE, Eskilstuna

Brinner du för service och arbete i butik?
Tjänsten som butiksmedarbetare avser främst arbete i kassan, posten och allmänna butiksgöromål. Det kan dock bli aktuellt med arbete på butikens övriga avdelningar beroende på var behovet finns.

För att vara aktuell för tjänsten ska du som person vara serviceminded och trevlig gentemot kunder som kollegor. Du tar dig an nya uppgifter och utmaningar med stort engagemang och är självgående i ditt arbete. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Erfarenhet av kassaarbete och posthantering är meriterande för tjänsten men inget krav.

Arbetet är vanligtvis förlagt både dagtid, kvällar och helger. Men arbetstiderna kan komma att justeras efter överenskommelse.

Anställningsform: tillsvidare


Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du? berätta lite om dig själv.