Butiksmedarbetare mejeri och post

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Vi söker dig som brinner för service, utveckling och arbete i butik!

Arbetsbeskrivning:
Denna tjänst avser daglig drift inom avdelningnarna mejeri och post. Vi söker en person som brinner för att utvecklas och som ser möjligheter till utveckling i avdelningen mejeri och post. Du ska vara flexibel i ditt sätt att arbeta, tänka nytt och se möjligheterna till att driva försäljning. Denna roll innebär att säkerställa avdelningarnas kvalité, sortiment, kundnöjdhet och försäljning.

Tjänsten erbjuder stort egenansvar, utvecklingspotential och möjlighet att växa inom organisationen.

För att vara aktuell för tjänsten ska du som person vara serviceminded och trevlig gentemot kunder som kollegor. Du tar dig an nya uppgifter och utmaningar med stort engagemang och är självgående i ditt arbete. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har öga för detaljer.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Vi ser gärna att du har arbetat i detaljhandeln tidigare och haft liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har kunskap i AOB, StoreOffice, och posten, eller motsvarande erfarenhet från andra verksamheter.

Arbetet är förlagt 10:00-19:00 måndag, tisdag, onsdag torsdag, fredag och söndag, men kan diskuteras.

Anställningsform: Provanställning

Urvalet sker löpande.Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. Vi har vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för bästa kundnöjdhet 2015, men vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas.
Så, vill du bli en del av vårt vinnande team?

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal