Sommarjobbb ICA Supermarket Trollbäcken

ICA Supermarket Trollbäcken , Tyresö

Är du vår nästa stjärna? Vi på ICA Supermarket Trollbäcken söker nu dig som vill vara med och skapa kundservice i världsklass. Vi är ett engagerande team som nu söker dig som vill sommarjobba hos oss med chans till förlängning i höst!

Om tjänsten
Som Butiksmedarbetare arbetar du med kundkontakt, kassaarbete, och varuplock. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Supermarket Trollbäcken att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som medarbetare i kassalinjen är du butikens ansikte utåt och ofta den sista personen som våra kunder träffar under sitt besök hos oss. Din främsta arbetsuppgift är att professionellt, snabbt och trevligt hjälpa våra värdefulla kunder genom kassalinjen samt att avsluta deras besök på bästa möjliga sätt

Som person
Vi ser att du är som person ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda. Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.
Du är minst 18 år gammal och har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Erfarenheter av kassaarbete & butiksarbete är meriterande. Vi ser gärna att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet och ansvarstagande samt effektivitet. Långa steg med snabba ben är något vi värdesätter extra mycket då vi har högt tempo om dagarna.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök nu!Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta mer om dig själv som person.