Säljledare Kött, Chark & Fisk

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären inom livsmedelsbranschen!

Om tjänsten:
Som säljledare på ICA Supermarket Hägerstensåsen har du ansvar för en avdelning i butiken. Arbetet innefattar beställningsansvar, arbete med budget, sortimentsansvar, säljplanering och rutinansvar. Tjänsten kräver att du har ett gediget matintresse, kunskap om relevanta nyckeltal och erfarenhet inom branschen.

Profil:
Du är en person gillar att utveckla dig själv, avdelningen och butiken som helhet. Du gillar att inspirera kunden med sortiment och merförsäljning. Du förstår relationen mellan produkt, plats, pris och påverkan och du har kunskap om hur lönsamhet uppstår på en avdelning.

Krav:
- Tidigare arbete inom livsmedelsbutik
- Goda kunskaper i programmen StoreOffice och AOB

Meriterande egenskaper:
- Utbildningsnivå BLU eller högre
- Erfarenhet från flera olika butiker och profiler

Om oss:
ICA Supermarket Hägerstensåsen är livsmedelsbutik i stadsdelen Hägerstensåsen i Stockholm som har en nettoomsättning per år på ca 86mkr och en säljyta på 600kvm. Vi har ett tydligt fokus på färskvaror och har nyligen förnyat hela butiken. Vi är en butik i ständig utveckling där det ständigt pågår projekt för att förbättra kundupplevelsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite om dig själv!