Extra/Sommarjobb

ICA Nära Sörbyhallen, Luleå

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på ICA Nära Sörbyhallen

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett högt tempo.
Om tjänsten
Vi söker helg/extrapersonal som även kan jobba på sommaren. Du kommer att arbeta i alla avdelningar. Du behöver vara flexibel och kunna rycka in vid behov, vi har öppet 8.00-21.00 varje dag, så helg och kvällsjobb är inget problem för dig. Du behöver vara över 18år.


Om rekryteringen
Vi tror på människan bakom det traditionella cv:t! Därför kommer du att få svara på några videofrågor med hjälp av en app i din mobil, datorn eller surfplattan. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via Yobber
Frågor om tjänsten? Använd kontaktuppgifterna till höger på sidan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)