Butiksmedarbetare - manuell Delikatess och Fisk

Almö Livs Tjörn AB, Myggenäs

Har du ett intresse för sälj och älskar att göra kunden glad samt en passion för mat och delikatesser?

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som har en känsla för service och kundbemötande med ett intresse för mat och delikatesser. Du bör vara flexibel då dagarna kan ändra riktning och arbetsuppgifterna variera efter butikens behov. Vi ser gärna att du gillar att sälja varor, kunna arbeta självständigt samt älskar att göra kunden nöjd. Tjänsten innebär mestadels arbete på eftermiddagar och kvällar samt helger.

Befattningsbeskrivning:

- Sälja varor och göra kunden nöjd
- Arbeta nära säljledaren på avdelningen med den dagliga driften
- Tipsa kunder om härliga smakkombinationer
- Föregå med gott exempel till kollegor och kunder

Erfarenhet:

Vi ser gärna att du har arbetat i detaljhandeln tidigare och haft liknande arbetsuppgifter eller har ett brinnande intresse för mat och delikatesser. Meriterande är om du har kunskap i AOB och StoreOffice eller motsvarande erfarenhet från andra verksamheter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med fantastiska kollegor och en ICA butik som utmärker sig utöver det vanliga och som vi är mycket stolta över.

Om oss:

De senaste åren har Almö Livs genomgått en förändring för att bli framtidens lanthandel. Vi vill på ett modernt sätt erbjuda kunden kvalitativa råvaror och hög service. Men här finns också mycket mer än veckans inköpslista. Här kan du äta gott på Almö Kvarterskrog, handla inredning en trappa upp på Moltaz designshop, fynda nere på Almö Sparadiset en trappa ner och köpa med dig blommor från Almö Blomster.

Vi satsar på personlig service likt en gammaldags handelsbod där du kan handla kött, fisk och andra måltidslösningar över disk av personal som brinner för kundbemötande. Men framtidens lanthandel innebär också att du kan hitta ett träffsäkert och trendigt sortiment även online.